T-Safe voorschrijfinformatie

  • Naam: T-Safe CU 380A QL
  • MEMO Code: TSAFX
  • ZI-nummer: 15539377
  • Geschikte uteruslengte: 6-9 cm.

Download hier de bijsluiter voor artsen.

Vervangingsregeling

Zorgverleners kunnen eenvoudig kosteloos een nieuwe spiraal aanvragen na een mislukte plaatsing of expulsie. Vul hiervoor het digitale vervangingsformulier in.

vervangingsformulier

Insertie T-Safe

Zorgprofessionals vinden hier een uitgebreide instructie voor de plaatsing van T-Safe, inclusief een insertie-video. Het is ook mogelijk om een insertie-instructie op locatie aan te vragen.

insertie-instructie
Insertieinstructie T-Safe

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over T-Safe en koperspiralen in het algemeen staan op de pagina veelgestelde vragen (FAQ).

We hebben ook de veelgestelde vragen door zorgprofessionals verzameld en beantwoord.

FAQ zorgprofessionals
FAQ professionals

Hoogste kwaliteit koperspiralen

Hoe worden T-Safe spiralen eigenlijk gemaakt? En hoe wordt ervoor gezorgd dat jaar in jaar uit de spiraaltjes precies hetzelfde zijn, de frames altijd goed stevig zijn en de draadjes altijd goed vastzitten? Hoge kwaliteit is ontzettend belangrijk, een spiraaltje zit namelijk tot wel 5 of zelfs 10 jaar in de baarmoeder. In dit filmpje vatten we in 1,5 minuut samen hoe wij ervoor zorgen dat jouw patiënte een spiraal ontvangt waar ze 100% op kan vertrouwen.


uterusmodel

Patiëntmaterialen

Titus Health Care biedt diverse patiëntmaterialen zoals informatiefolders en demonstratiemodellen. Zodat je optimaal kunt counselen. Bekijk hier het hele aanbod.

patiëntmaterialen

T-Safe bestellen

In de webshop van Titus Health Care kun je de T-Safe (en andere koperspiralen) bestellen. Zorgprofessionals kunnen hier ook terecht voor alle benodigde instrumenten voor de plaatsing van spiralen.

T-Safe bestellen
T-Safe koperspiraal verpakking
T-Safe CU 380A QL

Titus Health Care

Wij willen het verschil maken in het dagelijks leven van de vrouw

Titus Health Care wil bijdragen aan de gezondheidszorg voor vrouwen door nieuwe gynaecologische producten van de hoogste kwaliteit beschikbaar te maken. Al 15 jaar is Titus Health Care distributeur van het meest geplaatste koperspiraal in Nederland: T-Safe. Daarnaast verzorgen wij ook de distributie van Multi-Safe en Flexi-T koperspiralen. Om optimale anticonceptiezorg te realiseren, investeren we in scholingen en trainingen voor zorgverleners.

Scholingen

Al jaren enorm gewaardeerd door zorgverleners: onze scholingen, trainingen en e-learnings

We verzorgen diverse geaccrediteerde scholingen zodat zorgverleners vrouwen optimaal kunnen counselen over anticonceptie. Deze scholingen zijn vaak in de avonduren, op verschillende locaties in het gehele land.

Wil je vaardigheden trainen of opfrissen, dan bieden we insertie-instructies voor al onze spiralen. En we verzorgen ook (geaccrediteerde) e-learnings!

LEES MEER OVER ONZE SCHOLINGEN