Verloskundige

Verloskundige

T-Safe® 

T-Safe is een hormoonvrij koperspiraaltje en geschikt voor alle vrouwen in de vruchtbare leeftijd.

De bijwerkingen zijn minimaal en de kans op een ongewenste zwangerschap is vrijwel nihil. De NHG-Standaard Anticonceptie concludeert dat van alle koperspiralen, de betrouwbaarheid van T-Safe het hoogst i. T-Safe is het enige geregistreerde anticonceptiespiraaltje met een betrouwbaarheid tot 10 jaar.Doosje met T-Safe koperspiraaltje zonder hormonen

Multi-Safe® short

Sommige vrouwen blijken niet in aanmerking te komen voor de standaard T-Safe koperspiraal, omdat zij bijvoorbeeld een kleine baarmoeder (<6cm) hebben. Voor deze vrouwen is de Multi-Safe short spiraal een goed alternatief.

De bijwerkingen zijn minimaal en de kans op een ongewenste zwangerschap is vrijwel nihil. De geregistreerde gebruiksduur is 5 jaar.

Multi-Safe short hormoonvrije anticonceptie

Ballerine®

IUB™ Ballerine® is een nieuw en innovatief koperspiraaltje met een unieke en soepele 3D bolvorm. De Ballerine heeft een zeer dunne huls en is daardoor makkelijker in te brengen. Bijzonder geschikt voor jonge vrouwen, die nog niet eerder bevallen zijn.

Door de buigzame bolvorm is de Ballerine een mooi alternatief voor vrouwen die minder goed reageren op andere koperspiralen. De gebruiksduur is 5 jaar.

Ballerine

RVS en disposable instrumenten

Titus Health Care heeft RVS en disposable instrumenten t.b.v. een spiraalplaatsing in haar assortiment opgenomen. Deze producten zijn zeer voordelig te bestellen in de webshop.

Speciaal voor verloskundigen zijn pakketten samengesteld met zowel spiralen als disposable instrumenten. Met deze pakketten heb je alle benodigdheden in huis om te starten met spiralen plaatsen.

Inbrenginstructie T-Safe spiraal

Inbrenginstructie T-Safe spiraal voor professionals op website

Insertie-instructievideo

Video Insertie T-Safe – hormoonvrij koperspiraaltje

Demopakket Aanvragen

Voorbeeld demo T-Safe met uterusmodel

Gratis informatieblok aan te vragen

Informatieblok T-Safe – voor verloskundigen

Titus Health Care biedt verloskundigen een gratis cliënten informatieblok aan, dat te gebruiken is tijdens de counseling over anticonceptie. Je kunt cliënten laten zien wat T-Safe is, voor wie het geschikt is en wat de werking en bijwerkingen zijn.
Het informatieblad kan je mee geven aan je cliënten. 
Interesse? 

Aanvragen 

Aanbieding:
T-Safe pakket

Verloskundigenpakket met 5 T-Safe spiralen – speciale aanbieding

Als je spiralen plaatst is het handig een aantal T-Safe spiralen op voorraad te nemen. Je hebt dan altijd een T-Safe achter de hand en je kunt de plaatsing inclusief spiraal als één geheel aanbieden. 
Bestel nu het pakket met 5 T-Safe spiralen. Ontvang € 50,- korting via de webshop.

Bestellen

Aanbieding:
instrumentenpakketten

Voorbeeld pakket instrumenten – voor startende verloskundigen

Voor de startende verloskundige hebben wij voordelige combinatie pakketten van spiralen en instrumenten (RVS en disposable) samengesteld. Met name het Welch Allyn Verlichtingssysteem met bijpassende specula maakt het plaatsen zeer eenvoudig. De pakketten zijn ook te bestellen via onze webshop.

Bestellen

Brochure en prijslijst aanvragen

Brochure benodigdheden IUD plaatsen

Voor een compleet overzicht van de RVS en disposable instrumenten & spiralen kunt u een brochure aanvragen, inclusief prijslijst.
De producten zijn zeer voordelig te bestellen in de webshop.

Aanvragen

Documenten

Documenten

Werking van de koperspiraal
De positie van de spiraal ten op zichte van de fundus
Protocol spiralen plaatsen
Screenen soa tijdens plaatsing spiraaltje

T-Safe patiëntenfolders

Folders T-Safe in 5 verschillende talen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bekijk de nieuwsbrief

Foto nieuwsbrief website